home over metavo metalen producten referenties contact

Zeefdruk

Uw leverancier, die het ook máákt!

Zeefdruk is een eeuwenoude drukmethode die zich uitstekend leent voor het bedrukken van vrijwel alle materialen. Bij Metavo wordt deze druktechniek op de modernste wijze toegepast. In onze geavanceerde zeefdrukkerij zorgen de vakmensen van Metavo voor een kleurechte en slijtvaste bedrukking van bijna alle vlakke materialen. Metavo levert vele producten voor binnen- en buitengebruik zoals lokatiebordjes, typeplaatjes, naamplaatjes, bouwhekbordjes enz. Eén van onze specialiteiten is het bedrukken van aluminium. Wij bedrukken uw naamplaten, bewegwijzering, lokatieborden enz. op éénzijdig gelakt aluminium. Hiervoor gebruiken wij een stevige 2-componenteninkt met een grote lichtechtheid en slijtvastheid. 

Al deze producten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Uw typeplaatjes, schaalverdelingen, bedieningspanelen, machine- en naamplaatjes enz. drukken wij meestal op geanodiseerd aluminium. Na het bedrukken worden het materiaal geseald zodat de bedrukking IN het oppervlak van het aluminium verankerd wordt. Een zeer grote slijtvastheid en lange levensduur van de producten wordt zo gewaarborgd. Ook leveren wij stickers die, afhankelijk van de gebruikte folie, een levensduur hebben van 1 tot 7 jaar. Uw stickers kunnen in elke gewenste vorm gestanst worden.   


Al onze producten kunnen in iedere kleur bedrukt worden. Ons digitaal kleurenmengsysteem zorgt voor de juiste samenstelling van PMS, RAL en HKS kleuren. Zo krijgt u de juiste kleur op al uw drukwerk.U ziet, ook voor het bedrukken van uw producten: bij Metavo bent u aan het juiste adres voor kwaliteit en levensduur.

 

Uiteraard ook voor de prijs! Ontwerp? Kijk bij onze afdeling DTP!

ontwerp produceren naamplaten typeplaten
metalen labels kunststof karton
clips sluitingen bevestigingen labels
bedrukken materialen zeefdruk techniek binnen en buiten
stansen trekken ponsen buigen
sharpie markers
creatieve dtp afdeling
Copyright © 2011 Metavo.be | Alle rechten voorbehouden Home | Contact | Inloggen